Estem buscant Sumiller per al Restaurant Monastrell!
Si tens passió pel vi i t'agradaria formar part d'un equip d'alt nivell, t'estem buscant!
A continuació, detallem l'oferta:
Únete a l'equip de MJSR, el restaurant gastronòmic guardonat amb una estrella Michelin i dos sols Repsol, liderat per la prestigiosa xef MarÃa José San Román. Ubicat al Passeig MarÃtim d'Alacant, Monastrell forma part del Grup MarÃa José San Román, un referent de l'alta cuina amb més de 50 anys d'història.
Funcions
- Mantenir actualitzada la carta de vins, controlant costos i marges de benefici.
- Verificar el compliment dels check-lists i proposar millores.
- Realitzar i gestionar comandes de vins i begudes, assegurant el seguiment.
- Controlar l'estoc de vins i materials necessaris per al servei.
- Elaborar inventaris mensuals i mantenir l'estoc actualitzat en plataformes.
- Dirigir el servei de vins, garantint una excel·lent experiència per al client.
- Promoure la venda de vins al restaurant per a consum fora del local.
- Conèixer les cartes de temporada i maridatges, oferint recomanacions personalitzades.
- Explicar als clients els maridatges entre vins i plats, detallant caracterÃstiques de cada vi.
- Coordinar amb el responsable de sala per organitzar i anticipar les necessitats del servei.
- Assegurar que copes i elements de servei estiguin llestos abans del servei.
- Resoldre incidències amb els clients i comunicar qualsevol problema al responsable.
- Comprovar el funcionament de la maquinà ria per assegurar la correcta conservació del vi, informant de possibles avaries.
S'ofereix
- Formar part d'un equip qualificat en un entorn de millora contÃnua.
- Descompte d'empleat als restaurants del grup.
- Possibilitat d'adhesió al sistema de retribució flexible.
- Treballar en Grup MJSR significa ser part del desenvolupament sostenible pel que tindràs oportunitat de conèixer més sobre la gastronomia ecològica.
- Tipus de contracte: Indefinit
- Jornada: Completa
- Incorporació: febrer.
Requisits
- Formació especialitzada: TÃtol en Enologia o Sumilleria.
- Experiència en alta gastronomia: MÃnim 2-3 anys d'experiència com a sumiller en restaurants d'alta gamma o amb estrella Michelin.
- Coneixement en vins i maridatges.
- Habilitats de servei: CompromÃs amb un servei d'alta qualitat, atenció personalitzada i habilitats de comunicació fluida amb clients i equip (es valora anglès).
- Passió per la gastronomia i l'excel·lència: Actitud proactiva, capacitat per treballar sota pressió i amb un enfocament constant en la innovació i qualitat.